Træningstider og kontingent

I sæsonen (sep-apr) træner vi onsdage i Ryparkshallerne fra 19-21 (med mulighed for at spille til kl. 22).

I maj, juni og august er der mulighed for at holde formen ved lige med frit spil i den ene af vores to haller onsdage fra 19-21.

Prisen for medlemsskab er kr. 575,00 pr. halvår. For studerende er kontingentet dog kun 200,00 kr pr. halvår.

Herudover kommer 325,00  pr. halvår til dækning af boldudgifter.

Vi har plads til nye medlemmer, og vi henvender os til spillere, der spiller på et seriøst motionsniveau, eller som tidligere har spillet på et rimeligt niveau, og som gerne vil igang igen. Vi vil meget gerne have mdlemmer, der også har lyst til at spille på et af vores klubhold (senior eller veteran). I sæsonen 19/20 stiller klubben tre hold. Vores 2 seniorhold spiller i hhv.serie 2 og 4, og veteranerne spiller i Serie 4.

BC KVIK er en klub, hvor vi lægger stor vægt på det sociale. De fleste mødes til en øl/vand efter træning, og vi afholder en hel del aktiviteter hen over året. I løbet af en sæson har vi bl.a. petanque-aften, julefrokost/juleturnering og klubmesterskabsfest, men ofte kommer der mere til efterhånden.

Vil du høre mere, eller er du interesseret i at komme ud til en uforpligtende prøvetræning, så send os en besked i boksen til højre eller mail/ring til formanden for spilleudvalget (se under kontakt).

For mere info