Juleturnering

Kære KVIK’er

Julemåneden i KVIK bliver i år kickstartet med en hyggelig juleturnering.

Onsdag den 4. december 2013 Kl. 19.00 - ca. 21.00. Kl. 21.30 er der præmieoverrækkelse.

Hvad går det ud på: 5 badmintonrunder á 15 minutter med double/mix. Kampene bliver sammensat tilfældigt via lodtrækning, og der bliver trukket lod om en ny makker til hver runde. Vinderen er den enkeltperson, der har samlet flest point i sine kampe. Du kan godt spille færre end 5 runder, men du skal spille min. 3 runder for at kunne vinde. Alle detaljer får du på dagen.

Hvordan tilmelder jeg mig: Du møder op og tilmelder dig hos Birgitte senest kl. 19.00 i badmintonhallen, hvor du skal lægge dit navn i vores lodtrækningshat og i øvrigt også lige fortælle, hvis du ikke vil være med i alle 5 runder. Ring til Birgitte på 2680 1976, hvis du bliver forsinket men stadig gerne vil deltage. Vi har kun kort tid til at få alle kampe på plads inden kampstart kl. 19.15.

Kl. 19.00-19.15 vil der være fælles opvarmning. Vi skal også have taget årets klubfoto – så mød gerne op i klubtøj og med kæmmet hår .

Hvad koster det: Det er gratis.

Hvad kan jeg vinde: Det er da en overraskelse, men det er julet.

Aftenen kommer til at blive helt anderledes fra vores almindelige træning og klubmesterskabet. Kom med dit gode julehumør og giv dine klubkammerater kamp til stregen. Måske juleturneringen er starten på en ny tradition i KVIK :-)

Vi glæder os til at se dig

Juleturneringsudvalget - Birgitte, Kim og Malene